сряда, 13 април 2016 г.

Какво представлява йонната детоксикация на организма

Почти всеки съвременен човек е подложен на интоксикация, вследствие замърсената околна среда и нездравословни навици, а натрупването на токсини, както знаем води до драстично влошаване на здравословното състояние.

Йонната детоксикация на организмаС цел да се избавим от вредните токсини много от нас прибягват до различни методи за пречистване, като лечебно гладуване, употреба на специални пречистващи отвари и медикаменти, специфични хранителни режими и други, за съжаление не съвсем ефективни средства за детоксикация.

За да бъде успешна една детоксикация на организма е важно, не просто да почистим отделителната си система от натрупаната шлака, а да извлечем всички вредни химични вещества от клетките на нашето тяло. Пречистването на клетъчно ниво е най-важната стъпка към подобряване на здравословното ни състояние, но за целта е необходимо да се подложим, на не каквато и да е детоксикираща процедура, а на процедура по йонна детоксикация на организма с уред, създаден специално за целта.

Какво представлява йонната детоксикация на организма?

Това е метод, при който, с помощта на специален уред – йонен детоксикатор се осъществява очистване на организма от, натрупаните в него тежки метали и токсични продукти, които повишават киселинната среда в тялото и нарушават работата на всеки орган и система в него.

Йонната детоксикация на тялото се осъществява, посредством положително или отрицателно заредени йони, излъчвани от специален електрод, потопен в съда с вода, в който се потапят краката на пациента по време на пречистването.

Полезните йони навлизат през порите на кожата в организма, свързват се токсините в клетките на тялото, след което ги извеждат, чрез отделителната система и порите на кожата. Въпреки че този метод за пречистване е най-ефективният до момента, само една процедура по детоксикация на организма далеч не е достатъчна, за да започне един отровен организъм да функционира отново нормално.

За да имаме чисто от токсини, здраво тяло е необходимо да се подлагаме редовно на пречистващи процедури, благодарение на които ще имаме повишена алкалност и липса на благоприятна среда за развитието на болести.

Един курс по йонна детоксикация включва поне 6 процедури, всяка от които трае не повече от 30 минути. Проявяващите се, непосредствено след процедурата по детоксикация на организма симптоми, често са неприятни, но това не бива да Ви разколебава, защото те са признак, че в тялото Ви настъпват промени, които несъмнено ще подобрят Вашето здраве.

Тези неприятни симптоми най-често се проявяват под формата на обща отпадналост, леко главоболие, чувство за глад, жажда и сънливост, но те отшумяват бързо и, след всяка следваща процедура тяхната проява е все по-незабележима.

Етикети:
© 2013-2017 Tialo