сряда, 13 април 2016 г.

Какво представлява пречистването чрез йонна детоксикация

Натрупването на токсини в човешкото тяло се причинява от нездравословния начин на живот, който всички водим, замърсените въздух и вода и вредните храни, които масово присъстват на трапезите ни. Вследствие това натрупване на токсини, Ph в организма ни се изменя и средата от алкална се превръща в киселинна, а това, както знаем е най-благоприятната среда за развитието на болестотворни микроорганизми и дори канцерогени.

Пречистването чрез йонна детоксикация
 За да подобрим качеството си на живот и да избегнем редица сериозни заболявания е важно навреме и редовно да елиминираме токсините, натрупани в нашите тела, а най-добрият начин да постигнем това е, като се пречистваме, посредством йонна детоксикация.

При процедура по йонна детоксикация, посредством отрицателно електрическо поле се възстановява електролитният баланс в клетките на тялото. Това води до принудителното извеждане на токсините извън организма, което по естествен начин не може да се постигне в такава степен.

За да се извърши това механично, ефективно пречистване на организма се използва помощта на специално разработен уред за йонна детоксикация, осъществяващ, така наречената електролиза. Електролизата или познатата, като апаратна йонизация на водата се извършва от специален електрод, разделящ молекулата на водата на един отрицателен и един положителен йон.

Преобладаващите, относно пречистването, чрез йонна детоксикация мнения са предимно позитивни и се дължат на способността на метода да подпомага клетките сами да се освобождават от натрупаните в тях отрови. По този начин значително се подобрява общото здравословно състояние на хора, страдащи от години от упорити хронични заболявания, като хипертония, диабет, алергии и намаляване на бъбречната и чернодробна функции.

Една процедура по йонна детоксикация трае едва 30 минути, през които краката на пациента се поставят в съд с вода, в който електродът излъчва предварително поляризирани йони. Полезните йони проникват в човешкото тяло, през порите на краката и достигат до ядрото на клетката, където се свързват с натрупаните в нея токсични вещества и ги изхвърлят, чрез порите на кожата и отделителната система, освобождавайки тялото от вредните вещества, които му пречат да функционира нормално.

С курс от няколко процедури по йонна детоксикация, на тялото се помага да се справя по-лесно с последващата инвазия на вредни химични вещества, които заобикалящият свят ни предлага в изобилие. Редовното пречистване на тялото не само помага на клетките да се освободят от отровите, но и да не допускат нови отрови да се концентрират там.

Изключително ниските за процедура по йонна детоксикация цени, правят метода изключително достъпен. За тези, които нямат възможност да посещават специализиран център, се предлагат домашни модели детоксикатори, с които се работи лесно, а процедурите са не само полезни, но и изключително приятни.

Етикети:
© 2013-2017 Tialo