сряда, 13 април 2016 г.

Какво е важно да знаем преди да пристъпим към детоксикация на тялото

Преди да пристъпим към детоксикация на тялото, на първо място трябва да знаем, колко е важно да правим това. Дори да се страем да водим здравословен начин на живот, натрупването на токсини в организма ни е неизбежно и води до сериозни поражения на органите и системите, отговорни за това да бъдем здрави и щастливи хора.

Детоксикация на тялото
 Прекомерната употреба на алкохол, вредни храни и дори, изписаните от личния ни лекар медикаменти води до затрудняване работата на нашия най-важен филтър. Затова е изключително важно да провеждаме редовна детоксикация на черен дроб, с която да му помогнем още по-ефективно да се справя с инвазията на опасните токсини.

Най-ефективният метод за пречистване, познат днес е нашумялата в последните години йонна детоксикация на организма, при която, посредством положителни и отрицателни йони от тялото се извличат, натрупаните в клетките тежки метали и токсични вещества, които повишават киселинността на организма и създават благоприятна среда за развитието на опасни микроорганизми и болести.

Необходимият за йонна детоксикация апарат се нарича йонен детоксикатор и представлява прост, но изключително ценен уред, с помощта на който можем да бъдем млади, здрави и красиви.

Процедури по детоксикация на тялото можем да правим както в специализираните центрове, разполагащи с необходимия за целта уред, така и вкъщи, ако си закупим свой собствен, домашен апарат. Йонният детоксикатор може да се ползва не само от специалисти, но и от хора, без медицинско образование, което дава възможност на всеки дом да разполага с ефективно средство за пречистване.

На детоксикация на тялото може да се подложи всеки човек, който няма имплатнирани животоподдържащи електронни устройства. Тяхната работа може да се повлияе от, извършващия йонизацията електрод, с което сериозно да се застраши животът на болния.

Към хората над 50 годишна възраст, страдащи от сериозни заболявания е необходимо да се подходи много внимателно, преди започване на пречистващите процедури. За целта е редно да се направи консултация с лекуващия лекар, който да прецени рисковете и да даде своето съгласие.

Децата под 8 годишна възраст също не бива да се подлагат на детоксикация на тялото, а в случай на неизбежна необходимост процедурите трябва да бъдат по-кратки и с по-ниско ниво на въздействие.

Курсът от процедури се провежда строго индивидуално, като между всяка процедура трябва да има интервал от поне 2 дни.


Здравословният ефект от йонната детоксикация може да бъде забелязан още след първите процедури, което е причина много хора да побързат да пристъпят към следващите по-рано, отколкото е допустимо, затова спазвайте стриктно инструкциите на специалистите ако прилагате метода в домашна обстановка.

Етикети: ,
© 2013-2017 Tialo