сряда, 13 април 2016 г.

Как ни диагностицира модерният квантов анализатор

Всички знаем, че ранната диагностика е най-добрата превенция на сериозните хронични и смъртоносни заболявания, тъй като, открито навреме почти всяко заболяване може да бъде спряно в зародиш, преди още да са се проявили неговите симптоми и да е станало твърде късно за лечение.

Диагностика с квантов анализатор

Набиращият сериозни привърженици квантов анализатор с биоскенер е модерен уред за диагностика, който може да промени напълно бъдещето на съвременната медицина. Неговата работа се състои в способността му да улавя и анализира пониженото електромагнитно поле на всяка клетка в нашия организъм, което е първият сигнал, че в тялото са настъпили изменения от нормата.

Диагностиката с квантов анализатор има много предимства, като основното е бързината, с която се изследват всички системи и органи в тялото. В рамките само на една минута този сензитивен диагностичен апарат отчита над 30 основни показателя, сред които: състояние на сърдечно съдова система, мозъчна дейност, костна плътност, ендокринна система, вътрешни органи и др.

Прецизната диагностика и изключително достъпната за изследване с квантов анализатор цена, правят този метод предпочитан от все повече хора, които нямат време и възможност да чакат часове наред в коридорите на държавните болници, за да разберат какво е тяхното здравословно състояние.

Благодарение на изключително чувствителния си сензор и прецизната, изготвена от лекари компютърна програма, един квантов анализатор може да изготви подробен доклад за състоянието на целия организъм, въз основа на който да започне незабавното лечение и по този начин да се спести ценното време, което болният би изгубил с познатите до момента средства за диагностика.

Изказаните, не само от пациенти, но и от лекари положителни, относно диагностиката с квантов анализатор мнения се дължат на неговата бърза и прецизна работа, позволяваща да се проследява дори лечението на пациенти в болничните заведения, при които не винаги е удачно и възможно да се използват познатите методи и уреди за диагностика.

Едно рутинно изследване с квантов анализатор протича в рамките на една минута, през която пациентът държи в ръка специален сензор, долавящ дори най-слабите импулси, излъчвани от всяка клетка. Уловените сигнали се изпращат към аналитичната система на компютъра, откъдето след няколко минути се изготвя подробен отчет за здравословното състояние на пациента.

Диагностиката с квантов анализатор е бърза, абсолютно безопасна и безболезнена, което я прави подходяща дори за деца, които се страхуват от диагностичните средства на конвенционалната медицина. За скептично настроените към този супер-уред за диагностика на здравния статус остава възможността да го ползват само, за да разберат кои са слабите звена в техния организъм, с цел да насочат именно към тях последващите физико-лабораторни изследвания.

Етикети:
© 2013-2017 Tialo