сряда, 3 февруари 2016 г.

Отслабване, без диети на любовните дръжки.

Решили сте да се отървете от любовните дръжки. Налага се единствено да изгаряте повече калории с упражнения, отколкото консумирате като храна. Най-ефективно е отслабване без диети.

love handles

Какво са мазнини на любовните дръжки?

Опознайте врага си, за да го победите! В случая това са мазнини, произведени от тялото в резултат на поглъщане на повече калории от изразходваните. Любовните дръжки, както и други мазнини по тялото, представляват складирана енергия. Всъщност те са били примитивен механизъм за оцеляване на предците ни, когато са можели да ядат само веднъж на няколко дни и са имали запаси от енергия до следващия рядък пир, когато ще се натъпчат. Въпреки че ядем доста по-често дори от веднъж дневно, и до днес имаме подобен инстинкт – да ядем, колкото можем.

Прави упражнения, за да се отървеш от любовните дръжки!

Убеди тялото си да изгори ненужните мазнини! Отслабване без диети може да постигнеш само ако правиш упражнения, за да премахнеш натрупаните тлъстинки. А това е най-добрият начин, защото с една диета губиш и мускулна тъкан, както и някои други тъкани, необходими за теб. С тренировки ще гориш мазнини, поддържайки мускулите си.

Можеш ли бързо да премахнеш любовните дръжки?

Нито операция, нито диета са подходящи. Така ще забавиш метаболизма си, като увеличиш апетита. Изгори мазнинките бавно, ако искаш да е за постоянно.

Най-добрите упражнения за любовни дръжки.

Най-добро е всяко упражнение, което можеш да извършваш редовно и често, може дори да си съставиш план. Спортувай за отслабване без диети, като в същото време закрепнат мускулите ти. Фината ти фигура така ще се запази много по-дълго.

Етикети:
© 2013-2017 Tialo