сряда, 3 февруари 2016 г.

7 най-ефективни упражнения за отслабване,…без диети!?

Нивата на пълнота все повече се увеличават. Кого може да обвиним за това? Веригите за бързо хранене? Технологията? Генетиката? Ние самите? Ако искаш да отслабнеш без диети, пробвай нашето предложение за 7 най-ефективни упражнения.

Отслабване без диети
otslabvane

  1. Ходене
  2. Каквато и програма с упражнения да си изберете, важно е да включва разхождане. Ходенето закрепва сърцето и ще изгори достатъчно калории. Може да го правите по всяко време и навсякъде и дори не се нуждаете от специална екипировка.

  3. Интервални тренировки
  4. Независимо дали си започнал или тренираш отскоро, интервалното трениране е добра идея. То ще тонизира тренировките ти и ще свалиш килограмите си по-лесно.

  5. Клякания
  6. Клякането е много популярно и правилно се смята, че работи върху ахилесовото сухожилие и мускулите на седалището, бедрата и прасците. Така че ако винаги си мечтал за убийствени тонизирани бедра и дупе, включи кляканията в дневната си рутина.

  7. Напади
  8. Както и кляканията, тези помагат да се разработят мускулите на седалището, бедрата, прасците и ахилесовото сухожилие. Това е добро упражнение, защото наподобява ходенето. Тези са за малко по-напреднали и са по-трудни от клековете, но определено си струва да се включат в рутината на отслабването без диети, а – с упражнения.

  9. Лицеви опори
  10. Лицевите опори винаги са били популярни, нали? Когато се извършват правилно, те могат да укрепнат раменете ти, гръдния кош и трицепсите.

  11. Коремни преси
  12. Разбира се, чувал си за коремни преси. Ако искаш страхотни коремни мускули, тогава трябва да наблегнеш на тях. Концентрирай се на пресите, за да се справиш със сланинките на стомаха.

  13. Вдигане на тежести с навеждане
  14. Това е страхотно упражнение! То работи по всички главни мускули на гърба, както и по бицепсите и така се отслабва без диети.

Етикети: ,
© 2013-2017 Tialo