вторник, 16 юли 2019 г.

Клиники Торакс – затворен лечебен цикъл


Клиники Торакс

Клиниките Торакс са създадени от д-р Сава Бояджев през 1992г. Първата болница отваря врати в София и е тясно специализирана в гръдни болести (сърдечни и белодробни), след което се разраства и става многофункционална болница, в която се диагностицират и лекуват почти всички заболявания.

Първата клиника е създадена в семейната къща на потомствени лекари, след което отваря врати, специално построената болница Торакс-2 през 1999г.

Днес клиника Торакс има и в Пловдив, като целта е такава клиника да има във всеки по-голям областен град в бъдеще.

Предимството на клиниките Торакс е, че ползват модерна и прецизна апаратура, с която диагностиката и лечението на различни заболявания става бързо, щадящо и успешно. Клиниките Торакс имат и собствени лаборатории, което пести време и средства на пациентите, очакващи лечение на своите заболявания.

Целта на Торакс е да се съкрати времето за медицинско обслужване, което пести средства на пациентите, а най-вече ценно време, при което да се реагира адекватно в посока лечение или терапия.

Мисията на клиники Торакс е да създадат лечение – адекватно на европейските стандарти и здравеопазване, различно от предлаганото в държавните болници.

Методът на работа в Торакс е изграден така, че да се работи при затворен диагностичен и лечебен цикъл, без да се прекъсва процесът на лечение, като се дава достъп до всички научно обосновани средства за диагностика.

Клиники Торакс залагат на висококвалифициран и добре подготвен медицински екип, на безупречна грижа за пациента и бързи и качествени изследвания, които са най-търсените от съвременния пациент качества на една европейска болница.

В клиники Торакс можете да потърсите решение на всеки здравословен проблем, независимо дали става дума за сериозно сърдечно заболяване или за дългогодишен стерилитет.

Бъдещето е на модерните болници с персонално внимание и грижа за всеки пациент, в които цикълът на работа е затворен, за да се пестят време и средства за диагностика и лечение на болните хора.

Етикети:
© 2013-2017 Tialo