сряда, 3 февруари 2016 г.

Отслабване без диети, има и лесен старт!

Много хора просто си мечтаят да влязат във форма. Също така са наясно и през какви трудности се налага да преминат – диети и непосилни упражнения. Ето начина постепенно да увеличавате усилията си и съответно – да изваете своята фигура, за да отслабне без диети.

easy Weight Loss

Упражнение 1: Разходки
Това е първото и най-лесно упражнение, с което би трябвало да започнете. В началото ще вървите малко, но всеки път ще бъде все повече и повече.

Упражнение 2: Плуване и водна аеробика

Ако имате достъп до басейн, плуването и водната аеробика са отлични начини да се тонизират мускулите и да изгорите калории. Няма проблем дори и да не плувате, а да се държите, шляпайки с крака, или да гребете с ръце в плитчините. Пак отслабване без диети, които да следвате стриктно и да се измъчвате, ви е гарантирано.

Упражнение 3: Упражнения за възрастни или недъгави хора

Пълните хора обикновено имат проблеми с подвижността, подобно на недъгавите или по-възрастните. Така че нека пробват същите упражнения, като много от тях могат да се правят на стол или дори на легло. Повдигането на крака и ръце е чудесен старт. Маршируването, докато седиш на стол, или клатенето на ръце, също са доста добър вариант за начало.

Упражненията за хора с наднормено тегло трябва да се фокусират върху по-малко стрес на сухожилията, мускулите и ставите. Започват се постепенно, така че да няма опасност от пренатоварване на сърцето. Някои може и да си мислят, че тези прости упражненийца не биха им донесли така желаното отслабване без диети. Обаче грешат! Капка по капка… е, знаете…

Етикети:
© 2013-2017 Tialo