четвъртък, 12 ноември 2015 г.

Водорасли АФА на АкваСорс

Аквасорс е име, което се свързва с някои от най-полезните и високо ценени хранителни добавки, които се предлагат на пазара в наши дни. Причината за добрата репутация се дължи основно на изключително високото качество, с което компанията изработва своите продукти.

Хранителните добавки на Аквасорс са известни с това, че при тях не се правят компромиси що се отнася до източника на суровините. Всички продукти, независимо дали става дума за водорасли, коластра или нещо друго са с произход от някои от най-чистите в екологично отношение места на планетата.

Водораслото АФА, което напоследък стана доста популярно като източник на много редки протеини, минерали и други ценни хранителни вещества, е основа на някои от най-търсените и здравословни продукти на Аквасорс. Нужните за изработката на тези хранителни добавки водорасли се добиват от изключително чистото езерото Кламат, разположено в една от най-екологично чистите части на Съединените щати.

Водорасли АФА се източник на безценен протеин


Протеините са една от най-важните хранителни единици, защото именно те изграждат човешкото тяло. Разбира се, от един до друг протеин действително съществуват известни разлики, като едни са по-полезни и лесни за абсорбиране от други.

Тези протеини, които се съдържат във водораслите АФА са едни от най-полезните за човешкото тяло. Това се дължи на факта, че те се абсорбират практически почти напълно от човешкото тяло и не оставят след себе си почти никакъв остатък.

Тялото ги поема незабавно и задоволява своите най-непосредствени нужди с тях, което силно облекчава храносмилателната система. На практика е доста трудно да се открие друг вид протеин, който да се абсорбира толкова лесно и бързо от човешкото тяло.

Освен това, много е важно да се отбележи, че протеините, които се съдържат в хранителната добавка от водорасли АФА са от растителен произход, което е изключително ценно качество. Реално погледнато, в наши дни ние почти не приемаме растителни протеини, а главно такива от животински произход.

Това се обуславя от факта, че съвременната диета е доста богата на животински продукти, а растителните все повече отстъпват. Да не говорим, че протеините от самите водорасли АФА далеч не са нещо, което се среща във всяко растение, а всъщност представляват изключителна рядкост.

Протеинът във водораслите АФА е много ценен както за хората с по-малко активен начин на живот, така и за активно спортуващите хора, защото изключително бързо може да задоволи нуждите на мускулната тъкан, които се увеличават след натоварване.

Изключително богат източник на минерали




Водораслите АФА са изключително богати на ценни минерали, които всеки човек трябва да приема чрез разнообразното си хранене в ежедневието. За съжаление, ние не винаги сме в състояние да си набавим всичко нужно единствено от храната, защото просто съвременните хранителни продукти не винаги са в състояние да ни захранят с всичко, от което се нуждаем.

Ето защо, много хора прибягват до помощта на хранителните добавки, опитвайки се да намерят най-подходящия продукт. Тук водораслите АФА могат да са ваш безценен приятел, защото малко хранителни добавки (да не кажем, че друга такава няма) могат да ви набавят почти всичко необходимо по напълно натурален начин.

Във водораслите АФА се съдържат големи количества титан, сяра, цинк, калций, ванадий, фосфор, магнезий, желязо, селен, бор, манган и много други. Всички те имат своето значение за доброто здраве на човека и организмът се нуждае в определени количества от тях.

Много хора реагират с неприкрита изненада на това, че толкова много вещества се съдържат в нещо толкова обикновено, каквото е едно водорасло. Но точно там е работата, че това водорасло не е обикновено, а доста специално. Това, което го прави толкова различно, е фактът, че то се развива, вирее и добива от езеро с геотермални води, чийто вулканичен произход носи ценни елементи до повърхността от недрата на земята. 

Ценни за здравето витамини


Хранителната добавка с водорасли АФА е отличен източник на някои ценни за здравето витамини, каквито са витамините В12 и А. И двата имат изключително значение за доброто здраве на човека. Така например, витамин В12 е известен с това, че е изключително важен за кръвотворенето, което оказва много голямо влияние на качеството на кръвта, здравето и разбира се външния вид. В края на краищата, кръвта е тази, която пренася хранителните вещества от една точка на тялото до друга.

Витамин А от своя страна има други функции. Той често се описва като може би най-важният витамин за хубавата кожа и като витамин номер едно в борбата с рака. Счита се, че хората, които приемат с храненето си и чрез хранителни добавки от него в достатъчно големи количества са по-малко застрашени от ракови заболявания в сравнение с онези, които не приемат достатъчно.

Етикети:
© 2013-2017 Tialo