неделя, 30 август 2015 г.

Колактив 3 - помощ на здравето

Колактив 3

Защо боледуваме?


Някои хора боледуват значително по-често от други, което потвърждава факта, че човешкият организъм е една крехка и чувствителна на външни влияния система. Под непрестанните атаки на бактерии, вируси и различни болестотворни микроорганизми е много лесно да възникне болест, особено ако защитните сили на тялото са слаби.

Слабият имунитет е предопределен още с раждането на човека и по-точно от неговото правилно захранване при пристигането му на този свят. Поради ред причини и усложнения, съпътстващи раждането, захранването с натурална, майчина кърма може да се отложи или изобщо да не се случи, а това няма как да не повлия на здравето на новороденото.

Защо е важна кърмата?


Кърменето е заложено, като основен принцип на хранене у всички бозайници на Земята. Това не е случайно, тъй като то дава възможност на един изключително крехък организъм да се приспособи към новата и не рядко агресивна среда и да противодейства ефективно на всички атаки от страна на невидимите с просто око нашественици.

В майчиното мляко, особено в първото, отделено след раждането количество се съдържат най-мощните антитела, способни да помогнат на беззащитния организъм да се справи с опасностите, които го заобикалят. Първото майчино мляко се нарича Коластра и е значително по-различно от самата кърма, като химичен състав и концентрация на полезните компоненти.

Особеното при коластрата е, че тя не само съдържа най-важните хранителни и лечебни компоненти, но че ги съдържа в количество, каквото не се среща под никаква друга форма в нашия живот. Липсата на кърма при родилката или невъзможност тя да бъде предоставена на новороденото, за щастие може да бъде компенсирана на малко по-късен етап чрез прием на коластра, под формата на уникална хранителна добавка от Аквасорс.

Защо е важно да приемаме Коластра, като хранителна добавка?


Когато сме били лишени от кърма и особено от коластрата, която я предшества, здравето ни е сериозно застрашено. Защитните сили на организма са слаби и всяка вирусна инфекция се превръща в дълго и тежко боледуване. Алергиите са най-сериозният индикатор, че тялото се нуждае от допълнителна способност да се справя с външните дразнители, а стомашните проблеми са най-сигурният признак, че се нуждаем от Коластра.

Коластрата набра сериозна популярност в последните години и на пазара се появиха огромен брой продукти, афиширащи, че я съдържат. Това, което прави ценна коластрата, обаче е не само нейното наличие, но и нейната концентрация, чистота и допълнителни компоненти, подпомагащи нейното пълноценно усвояване.

Най-добрата форма на коластра е може би продуктът на британската компания АкваСорс – Колактив 3. Зад цифрата 3 в нейното наименование стои един много важен фактор, а именно трите основни съставки на продукта – Коластра, Лактоферин и Лактобациликус Ацидофилус. Тези три основни компонета, тяхната чистота и концентрация, прави Колактив 3 най-мощният имуностимулатор, предлаган на пазара.

Всичко, необходимо на тялото след тежко боледуване, при прием на силни лекарства или при отслабен имунитет, се съдържа в Коластрата на АкваСорс, наречена Колактив 3. Приемана редовно, тя дава сили, енергия и младост на един зрял и изтощен организъм и едно мощно начало на всеки млад и крехък човек в първите дни от живота му.

Етикети:
© 2013-2017 Tialo