неделя, 30 август 2015 г.

Пикногенол - приятел на здравето и дълголетието

Пикногенол

Какво представлява Пикногенолът?


Пикногенолът е активен антиоксидант, който за съжаление не се синтезира в нашия организъм, поради което трябва да си го набавяме чрез външен прием. Поради липсата му в най-често приеманите от хората храни, този изключителен приятел на здравето и младостта може да се набави единствено с помощта на специални хранителни добавки.

Пикногенолът се среща в много растителни видове, но в съвсем малка и неусвоима концентрация. Неговото най-голямо наличие се открива в кората на вид крайбрежен бор, познат на ботаниците, като Pinus Maritimus и Pinus Pinaster, който расте в някои райони на Южна Франция. Тъй като се намира във форма, негодна за директна консумация, пикногенолът може да се приема само под формата на хранителна добавка.

Защо е необходимо да приемаме Пикногенол?


Силно замърсената околна среда, ежедневният стрес, некачествената съвременна храна и лекарствата, които всички масово приемаме, водят до натрупване в тялото на, така често споменаваните свободни радикали, за които в действителност знаем прекалено малко. Свободните радикали са всъщност силно реактивни молекули, които увреждат структурата и функцията на живите клетки в нашето тяло.

Единственият враг и равностоен противник на свободните радикали са антиоксидантите, които имат абсолютната способност да ги елиминират навреме, преди да се е стигнало до сериозно увреждане на тъканите и органите в тялото. Пораженията, нанесени от свободните радикали могат най-общо да се обобщят, като верижно увреждане на клетките, водещо до преждевременно стареене и възникване на сериозни хронични и автоимунни заболявания, а не рядко и до появата на рак.

Редовният прием на мощният антиоксидант Пикногенол води до бързо и ефективно елиминиране на свободните радикали, натрупани в организма. Благодарение на редовното приемане на Пикногенол, не само се подобрява здравословното състояние, но се повишава драстично жизненият тонус, а заедно с това се постига и едно напълно забележимо подмладяване на цялото тяло.

С какво е по-различен Пикногенолът на АкваСорс?


За да бъде ефективна една лечебна съставка, тя трябва не само да бъде точно и прецизно дозирана, но и поднесена във вид, в който е абсолютно усвоима от организма. Добавянето на допълнителни компоненти може да увеличи действието на даден антиоксидант и дори да го направи по-продължително. Пикногенолът, сам по себе си има чудесна усвояемост от организма и запазва своята активност до 72 часа след попадането му в тялото.

Пикногенолът на АкваСорс е в изключително чиста форма, което се дължи на специалната технология, използвана при обработката на кората на морския бор. Благодарение на тази технология се запазват всички активни компоненти, отговорни за мощния антиоксидантен ефект на хранителната добавка на компанията.

Освен чист, натурален Пикногенол, продуктът на АкваСорс съдържа и други невероятно мощни антиоксиданти, сред които: Зелен чай, Млечен бодил, екстракт от боровинки, житни кълнове и безценното кламатско водорасло Афа. Тази уникална комбинация от изключително силни антиоксиданти, прави продукта на британската компания един от най-сигурните гаранти на здравето и вечната младост.

Етикети:
© 2013-2017 Tialo