събота, 14 март 2015 г.

Отслабнете като намалите алкохола

Отслабване като спрем алкохола
Темата за начините да отслабнем винаги е актуална и много хора живо се интересуват от най-новите трикове, които ще им помогнат да изглеждат още по-добре. Наистина, на какво ли не попадаме постоянно в интернет, като вълшебни шейкове, които потискат чувството за глад или плодове, които подобряват метаболизма. Да, наистина тези неща съществуват, но нали не мислите, че постоянно ще ги използвате? Шансът в тези случаи да отслабнете и след това да си върнете старите килограми изобщо не е малък. Ето малко съвети какво да промените в живота си, за да не напълнявате.

На първо място – яжте истинска храна. Винаги натуралното е полезно, като плодове, зеленчуци, ядки, а когато става дума за месо, то гледайте да не е натъпкано с различни добавки, за ускорен растеж на животните. Да, трудно е да се намерят такива, а са и по-скъпи, но наистина си струва. Друг важен момент е спирането на алкохола, поне за известно време. Освен, че съдържа безполезни калории, то пречи и за разграждането на храната, която поемате. Познайте от веднъж, къде отива всичко това – точно така, по вас. Вместо това, пийте повече вода, тя не води до напълняване. Нещо повече, тя спомага за бързото изчистване на организма от вредни вещества и токсини.

Разходките навън също могат да ви помогнат да отслабнете. От една страна, движението изгаря натрупаните мазнини в тялото, а от друга, слънцето е източник на витамин D, който ускорява метаболизма. Бъдете по-спокойни и щастливи, не се ядосвайте за дреболии. Доказано е, че нервността и напрежението водят до по-честа употреба на алкохол, захарни изделия и други богати на въглехидрати храни, които временно потискат депресията. Натрупването на килограми ще ви карат да се чувствате още по-зле, а щом сте свикнали да посягате към чашката при такива ситуации, отслабването става все по-трудно. Не допускайте това да се случи.


Етикети: , ,
© 2013-2017 Tialo